Ik ben dol op tekenen. Geef mij een schetsblok en ik ben uren zoet. Alle illustraties die ik voor geboortekaartjes of trouwstationary gebruik, zijn door mij met de hand gemaakt. Old school met potlood, fineliner en aquarel. Vervolgens digitaliseer ik deze om ze te verwerken in een tof design! Soms kleur ik de illustratie digitaal in voor net een andere look en feel. Bekijk mijn portfolio of Instagram voor al mijn illustraties.

Al vanaf de eerste dag van mijn opleiding Grafisch Vormgeven ben ik anders naar de wereld gaan kijken. Anderen zien een poster – ik zie typografie, kleurgebruik, vlakverdeling en witruimte. Alles wat ik om me heen zie, gebruik ik ter inspiratie voor het ontwerpen van reclame-uitingen, logo’s, een visitekaartje, een huisstijl, etc. Wil je zien wat ik als vormgever op gebied van B2B en B2C in mijn mars heb? Stuur me dan een mailtje voor het ontvangen van mijn portfolio.

Mijn jarenlange ervaring als (web)redacteur en copywriter in verschillende branches heeft ervoor gezorgd dat ik tekstueel van alle markten thuis ben. SEO-teksten? Draai ik mijn hand niet voor om. Wervende reclameslogans? Ik bedenk ze! Ook (zakelijke) teksten voor o.a. een website, social media, een flyer of een blog vind ik erg leuk om te maken. Wil je lezen wat ik kan als tekstschrijver? Stuur me dan een mail voor mijn portfolio.

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.