Processed with MOLDIV

Ik ben Karen,
een creatieve duizendpoot

Mijn naam is Karen Kampschreur, 31 jaar en woon in Utrecht samen met man, hond en kat. De hele dag ben ik bezig met vorm, kleur en tekst. Ik hou ervan om dingen te maken die net iets anders zijn dan anders. Mijn inspiratie haal ik uit alles wat ik om me heen zie.

Na jarenlang als redacteur bij o.a. vtwonen.nl en Kek Mama gewerkt te hebben, ben ik in de reclamewereld terechtgekomen. Hier heb ik fantastische campagnes gemaakt voor merken als Pearle, de Bijenkorf en Riksja travel. 'Opvallen' was hierbij het kernwoord. Stand out in the crowd! Dit laatste neem ik mee in al mijn ontwerpen vanuit mijn eigen creatieve studio. Of het nou een geboortekaartje is, een uitnodiging voor een huwelijk of een logo.

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.