Illustratie gebouw

Heb jij dierbare herinneringen aan je vroegere woonhuis of het huis waar je nu woont? Of ben je onder de indruk van een prachtstaaltje architectuur en wil je dit pand aan jouw muur hebben hangen? Dat kan! Ik maak van ieder gebouw een unieke illustratie.

Getekende gebouwen

Een gebouw, woonhuis, (woon)boot, stal of schuur. Ik teken het allemaal. Van het Rijksmuseum tot een prieeltje. Alles wordt met de hand, met potlood, pen, ecoline op papier vereeuwigd. Deze krijg je vervolgens afgedrukt op een posterformaat naar keuze. Een perfect cadeau voor jezelf of voor een dierbare.

Wat ik van jou nodig heb

Voordat ik kan starten met het tekenen van het gebouw, moet ik natuurlijk precies weten wát je getekend wil hebben. Dus graag ontvang ik bij de aanvraag een foto van het object. Samen bespreken we dan welke elementen er allemaal in de illustratie komen. Teken ik alleen het huis, de voortuin erbij, of alleen jullie lievelingsboom naast het huis. Aan de hand van deze informatie reken ik uit hoeveel werk het is en wat de kosten zijn.

Wat kost een gebouw illustratie?

Omdat iedere gebouw zo verschillend is, hanteer ik geen standaardtarieven voor een gebouw illustratie. Het Rijksmuseum natekenen is natuurlijk veel meer werk dan een kleine arbeiderswoning. Ook het wel of niet toevoegen van de tuin heeft invloed op de prijs. Wel hanteer ik een starttarief van €150,-. Dus vanaf dat bedrag heb je al een unieke illustratie van een huis of gebouw.

Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor de illustratie van jouw gebouw of huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Levertijd geïllustreerd gebouw

Ik streef ernaar om iedere illustratie binnen 4 weken na ontvangst van de input op te leveren. Sneller nodig? Dat kan in overleg!

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.