Getekend portret

Weer eens wat anders dan de geijkte familiefoto; een getekend familieportretje! Van jou en je kinderen. Jou en je partner, huisdier of beste vriend(in). Je kind met zijn of haar favoriete knuffels. Of misschien wel van de hele familie, met oma en al.

Familieportret illustratie

Ik teken voor jou portretjes. Met de hand. Potlood, pen, ecoline. Lekker old school! Op die manier krijg je echt een unieke illustratie. Deze krijg je vervolgens afgedrukt op een posterformaat naar keuze. Leuk voor aan de muur tussen de familiefoto’s, boven het ledikantje van je kindje of prominent op de schouw.

Wat ik van jou nodig heb

Voordat ik kan starten met het maken van het portret, moet ik natuurlijk precies weten wát je getekend wil hebben. Welke personen of huisdieren moeten straks pronken op de tekening. Zijn er lievelingsknuffels, speelgoed, interieuritems die erbij moeten? Hoe meer personal touches en elementen, hoe karakteristieker het portret wordt.

Van ieder persoon, huisdier of element heb ik duidelijke foto’s nodig. Van personen een duidelijke close-up van het gezicht en minimaal één foto van top tot teen in favo outfit. Daarnaast wil ik graag de lengte weten én een korte beschrijving van het karakter van de persoon. Ik maak van alle losse foto’s een mooie compositie voor het geïllustreerde portretje.

Wat kost een getekend portret

Aan de hand van het onderstaande overzicht reken je zelf heel eenvoudig de totaalkosten van een portretje uit. De kosten zijn inclusief btw, exclusief drukkosten en verzendkosten.

Per volwassene: € 55,-
Per kind (tot 16 jaar): € 30,-
Per (klein) huisdier: € 25,-
Per element: € 25,-
Per groot element (zoals huis) € 75,-

Afdruk op A5: € 10,-
Afdruk op A4: € 15,-
Afdruk op A3: € 20,-

Bovenstaande bedragen zijn indicatief en gelden alleen i.c.m. elkaar in de vorm van een volledig familieportret. Wil je bijvoorbeeld alleen een tekening van je kindje met zijn of haar lievelingsknuffel, dan gelden daar andere tarieven voor (start vanaf €75,-). Neem voor de exacte prijs geheel vrijblijvend contact op.

Levertijd geïllustreerd familieportretje

Ik streef ernaar om ieder portret binnen 4 weken na ontvangst van de input op te leveren. Sneller nodig? Dit kan in overleg!

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.